Hier is een simpel en heerlijk recept met knolselder: Geroosterde knolselder met tijm en knoflook. Dit gerecht is perfect als bijgerecht of als vegetarisch hoofdgerecht.
BEREIDING: 10 min. + 30 minuten oven
VOOR 4 PERSOON
Ingrediënten
1 knolselder
2 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 theelepel tijm (gedroogd of vers)
Zout en peper naar smaak
Optioneel:
optioneel:
een snufje gerookt paprikapoeder of Parmezaanse kaas voor extra smaak

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Schil de knolselder en snijd hem in blokjes of dunne plakjes.
Meng in een kom de olijfolie, knoflook, tijm, zout en peper.
Voeg de knolselder toe en meng goed zodat alle stukjes bedekt zijn met de kruidenolie.
Spreid de stukjes knolselder uit op een bakplaat met bakpapier.
Rooster 25-30 minuten in de oven, tot de knolselder goudbruin en zacht is. Halverwege even omscheppen.
Serveer direct en geniet!